Vásárlási feltételek

Az online rendelés nem igényel  regisztrációt és nem jelent semmilyen kötelezettséget a látogató és az üzemeltető között. 

A rendelésről összesítés érkezik elektronikus levél formájában az üzemeltetőhöz és a látogatóhoz is (a vásárlás során megadott email címre). A rendeléseket érkezési sorrendben, személyesen dolgozzuk fel, munkatársaink a vásárlás során megadott elérhetőségen veszik fel a kapcsolatot a látogatóval és egyeztetik a rendelés részleteit: a számlázási információkat, a rendelés teljesítésének várható időpontját, az áruátvételt és az esetleges házhoz szállítás feltételeit.

Szállítási feltételek

Kollégáink a megrendelést követő 1-5 munkanapon belül felveszik önnel a kapcsolatot adategyeztetés céljából. A terméket – amennyiben az raktáron van – a megrendelést követően telephelyünkön átvehető, vagy igény esetén 5-10 munkanapon belül kiszállítjuk. 

Amennyiben a rendelést cégünk szállítja ki, annak pontos összege és a kiszállítás időpontja, minden esetben előzetes megbeszélés tárgyát képezi.

Fizetési feltételek 

A webáruházban rendelt és 100.000.- Ft értéket meghaladó termékek esetében az utánvéttel történő fizetés díjtalan. A webáruházban rendelt és 50.000.- Ft értéket nem meghaladó termékek esetében az utánvéttel történő fizetés költsége súlytól függő. 

A megrendeléseket április végéig tudjuk felvenni.

 

Garanciális feltételek

Termékeinkre a jogszabályban  előírt 15 napos visszavásárlási garancia vonatkozik. A termékek szakszerű visszaszállításáról a vásárlónak kell gondoskodnia, illetve annak költségét állnia.

Garanciális korlátozások

A visszavásárlási garancia nem érvényesíthető, ha a termék sérült, vagy megrongálódott. 

 

 Az ÁSZF letöltése: 

  • icoaszf.pdf, Általános szerződési feltételek